Lajmet

All news (205)

Object 1 – 12 of 205Raporti i ri mbi standardet e cilësisë tregon sfidat kryesore të eksporteve bujqësore të Shqipërisë

Cover of the Standards Compliance Analytics report. ©

02.05.2023 — Article Albania
Një raport studimor mbi refuzimet nw kufi, të eksporteve shqiptare zbulon informacione të dobishme mbi standardet e cilësisë që kërkohen nga tregjet kryesore botërore. Raporti është përgatitur nga “Projekti për Standardet Globale të Cilësisë”, financuar nga Sekretariati Shtetëror Zviceran për Çështjet Ekonomike SECO dhe zbatuar nga Organizata e Kombeve të Bashkuara për Zhvillimin Industrial UNIDO


Object 1 – 12 of 205

Media (142)

Other news (63)