Fluturimet midis Shqipërisë dhe Zvicrës

Local news, 31.03.2020

Aktualisht nuk ka fluturime komerciale që lidhin Shqipërinë me Zvicrën

Flights between Albania and Switzerland
Flight information. © FDFA

Pas masave të qeverisë për ndalimin e përhapjes së Covid-19, në 23 Mas 2020 Autoriteti i Aviacionit Civil në Shqipëri kufizoi udhëtimet ajrore ndërkombëtare për në dhe nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Që atëherë e vetmja linjë ajrore komerciale e cila vazhdon të operojë është Air Albania.

Deri në një njoftim dhe vendime të mëtejshme nga linjat ajrore, nuk ka aktualisht fluturime midis Shqipërisë dhe Zvicrës. Udhëtarët zviceranë që mund të kenë mbetur në Shqipëri këshillohen të regjistrohen me Aplikacionin Travel Admin.

Për informacion të përditësuar dhe specifik ju lutemi konsultohuni me Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës.